26 de febrero de 2021
4 de abril de 2008

Sampol i la resta d'integrants del Grup Mixt es reuniran amb Rojo dimarts per abordar la situació del grup

MADRID, 4 d'abril (EUROPA PRESS)

El senador autonòmic per les Balears, Pere Sampol, i la resta de representants de les diferents circunscripcions electorals que no s'han integrat en cap grup parlamentari es reuniran dimarts amb el president de la Cambra, Javier Rojo, per abordar la situació del futur Grup mixt i la possibilitat de constituir agrupacions territorials en el seu si.

En declaracions a Europa Press, Sampol va detallar que en les negociacions que s'han mantingut amb el Grup Parlamentari Socialista, s'ha informat que existeixen precedents d'altres legislatures en la qual el Grup mixt ha estat molt nodrit --actualment ho agruparien vuit aforats-- i s'ha plantejat aquesta possibilitat per facilitar la seva funcionalitat.

Per tant, cap la possibilitat que dins del propi Grup parlamentari es divideixi en dos per poder així obtenir més temps i espai i recursos que faciliti una major presència de l'aquests senadors en la vida parlamentària del Senat.

Així les coses, cap la possibilitat que els tres senadors per les Balears que integraria el Grup mixt --Pere Sampol, Artur Bagur i Pedro Torres-- poguessin constituir una agrupació territorial en la cambra alta amb el concurs d'un altre parlamentari més.