14 de noviembre de 2019
 • Miércoles, 13 de Noviembre
 • 15 de maig de 2009

  Sant Joan acull demà un concert de Complot i La Principal de la Nit, acompanyats d'un correcfoc

  EIVISSA, 15 May. (EUROPA PRESS) -

  El municipi de Sant Joan de Labritja (Eivissa) acollirà demà un concert, organitzat per la Plataforma Festera en coordinació amb el consistori, on actuaran els integrants dels grups 'Complot' i de 'La Principal de la Nit'. Les dues formacions es veuran acompanyades per un correfoc que anirà a càrrec de la colla de bruixes i dimonis 'Els Mals Esperits'.

  La regidora de Cultura i Benestar Social de Sant Joan, Catalina Escandell, ha destacat el suport de l'Ajuntament a aquesta iniciativa "no només perquè elegeixi al municipi com a escenari, acostant una activitat de dinamització a tota la població, sinó perquè significa una oportunitat per a les dues agrupacions joves que mereixen donar a conèixer el seu treball".

  Així, Escandell ha recordat que 'Complot' és un conjunt, els components del qual són gairebé en la seva totalitat oriünds de la població "i mereixen el suport del seu poble". La regidora va abundar en la importància que el consistori "acosti a tota la població iniciatives del seu interès" en l'àmbit del qual ha destacat com els més joves "han de tenir també una oferta d'oci sense sortir de Sant Joan".

  Segons ha explicat el responsable de l'esdeveniment, Pep Toni, l'espectacle donarà començament a les 22.00 hores a la Plaça d'Espanya quan els assistents podran escoltar el treball de 'Complot' "al lloc d'origen dels seus components".

  Tot seguit el públic serà protagonista del correfoc per al que es demanarà l'assistència de voluntaris que "deuran protegir-se adequadament i no interferir a la feina dels actors que faran de bruixes i dimonis que són els que manipularan en foc", ha matisat Toni. Finalment per concloure la vetllada actuarà 'La Principal de la Nit'.

  La Plataforma Festera va agrair l'esforç fet per l'Ajuntament de Sant Joan, gràcies a la col·laboració del qual "ens és possible oferir activitats culturals en moments econòmicament difícils". L'entitat va donar també les gràcies a la comissió de festes de Sant Joan, i a altres entitats participants.