7 de diciembre de 2019
 • Viernes, 6 de Diciembre
 • 18 de maig de 2009

  Sant Joan obre el termini d'inscripció a les activitats previstes per als escolars aquest estiu

  EIVISSA, 18 May. (EUROPA PRESS) -

  Sota el missatge "Si no vols avorrir-te aquest estiu, veuen!!" l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja ha obert avui el termini d'inscripció a l'Escola d'Estiu 2009, que oferirà diverses activitats que es desenvoluparan en tots els nuclis urbans del municipi.

  Segons va exposar la regidora d'Educació i Cultura de la població, Catalina Escandell, es tracta d'iniciatives dirigides a nens d'entre 3 i 12 anys que es dividiran en tres escoles, una que es desenvoluparà a Sant Miquel, una altra en Sant Llorenç i una tercera a Sant Joan "amb la finalitat de complir les expectatives de tots els residents a la localitat i no menyscabar les rutines familiars".

  Els torns també es dividiran, en aquest cas, en quatre grups, des del 22 de juny fins a l'11 de setembre, dates en les quals els més petits podran aprendre els secrets de diferents esports, jocs o tallers de plàstica i teatre, ha concretat la regidora. Escandell ha avançat a més que "cada dijous farem excursions".

  La intenció d'aquesta proposta, ha concretat l'edil d'Educació i Cultura, "és que els nens tinguin un espai on fer activitats lúdiques i que els pares que treballen durant la temporada, en ocasions més fins i tot que durant el curs escolar, tinguin on deixar als petits sabent que estaran ben atesos i que gaudiran de les seves vacances".

  El Servei d'Ocupació de les Illes Balears, SOIB, i l'Ajuntament impulsen, en aquesta línia, un programa de conciliació de la vida laboral i família en el qual 20 de les places "seran gratuïtes per a aquelles famílies, els membres de les quals treballin i tinguin un horari incompatible amb l'atenció dels nens, així com per a aquelles famílies amb els ingressos econòmics més baixos".

  Per a això, la regidora ha concretat que "cal que presentin la declaració de la renda del 2007 o certificats d'imputacions de l'IRPF".

  El nombre de places és de 260 i els preus d'inscripció variaran depenent de la durada de l'escola i de si els pares precisen fer ús de la mateixa "amb servei de menjador inclòs en un horari de 8.45 a 17.00 hores". D'aquesta manera les quanties oscil·len entre els 50 i els 260 euros.

  En els casos en els quals siguin diversos els germans que secundin aquestes iniciatives el muntant es reduirà entre 25 i 30 euros i en un 50 % en famílies nombroses.

  El número de plazas es de 260 y los precios de inscripción variarán dependiendo de la duración de la escola y de si los padres precisan hacer uso de la misma "con servicio de comedor incluido en un horario de 8.45 a 17.00 horas". De este modo las cuantías oscilan entre los 50 y lo 260 euros.

  En los casos en los que sean varios los hermanos que secunden estas iniciativas el montante se reducirá entre 25 y 30 euros y en un 50 por ciento en familias numerosas.