17 de noviembre de 2019
 • Sábado, 16 de Noviembre
 • Viernes, 15 de Noviembre
 • 15 de maig de 2009

  Sant Josep organitza demà el seu primer 'cafè per la llengua'

  EIVISSA, 15 de maig (EUROPA PRESS)

  L'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, a Eivissa, impulsarà demà a partir de les 18.30 hores el seu primer 'cafè per la llengua', una iniciativa que es farà al centre social de Can Curt, ubicat en Sant Agustí donis Vedrà, i que té com finalitat sensibilitzar els participants "a favor de la llengua pròpia i crear un espai d'intercanvi d'opinions i punts de vista entre el teixit associatiu del poble", segons van apuntar des del consistori.

  Alhora, aquest acte promou la participació popular en matèria de la llengua mitjançant la participació d'entitats representants de sectors molt diversos de la societat.

  A la reunió assistiran representants de l'Obra Cultural Balear, de l'Institut d'Estudis Eivissencs i de les diferents associacions del poble de Sant Agustí donis Vedrà.

  Des de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia van invitar avui a totes les associacions del poble "a ser partícips d'aquesta iniciativa per tal de poder gaudir d'una reunió i un cafè mentre es comparteixen opinions respecte a la llengua pròpia". Fins ara, hi ha més de 50 persones confirmades a aquesta primera reunió.

  Aquesta iniciativa, programada per l'Obra Cultural Balear (OCB), respon a la posada en marxa d'una campanya de participació ciutadana a favor de la llengua catalana.

  L'entitat pretén organitzar centenars de reunions de petit o gran format per explicar a persones de diferents sectors socials la seva tasca actual i sensibilitzar als participants a favor de la llengua pròpia. La seva finalitat és arribar directament a més de 12.000 persones durant el present exercici.