19 de junio de 2019
12 de juny de 2019

Santa Eulària des Riu ofereix wifi gratis a la seva platja urbana i en el Passeig Marítim

EIVISSA, 12 Jun. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Santa Eulària des Riu ha engegat un projecte pilot per oferir connexió a internet per xarxa wifi a la platja urbana de Santa Eulària.

Es tracta d'una iniciativa que té com a objectiu donar als ciutadans una nova prestació per gaudir al màxim la seva experiència a la platja i a la zona del Passeig Marítim.

Si les proves són favorables, la idea és estendre aquest servei a altres platges urbanes del municipi, com és Riu, és Canar i Cala Llonga, i interconnectar-les amb les quals es puguin implementar en altres espais públics, de manera que sigui més ràpid i fàcil l'accés als recursos municipals.

Aquest sistema ha tingut un cost d'instal·lació de 15.000 euros i permetrà la connexió simultània de desenes d'usuaris a una velocitat de sis megues simètrics. L'accés és gratuït i els usuaris que es connectin correctament a la xarxa podran accedir sense tornar-se a identificar en les següents 24 hores, després de les quals hauran de tornar-se a registrar. Les antenes, situades en el Passeig Marítim, tenen una cobertura de 100 metres.

El nom de la xarxa és 'Santa Eulària' i el registre es pot fer mitjançant un SMS amb codi individual d'accés o Facebook.

Contador

Para leer más


Lo más leído