28 de febrero de 2021
14 de març de 2008

De Santos abandona Mallorca i podria ingressar en els pròxims dies en una clínica de desintoxicació de la península

PALMA DE MALLORCA, 14 de març (EUROPA PRESS)

L'ex tinent d'alcalde i exregidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma, Javier Rodrigo de Santos, ha abandonat l'illa de Mallorca juntament amb la seva família i podria ser ingressat a un centre de desintoxicació i rehabilitació de la península en els pròxims dies.

Segons han informat a Europa Press fonts municipals, l'exregidor hauria abandonat ja l'illa juntament amb la seva dona i els seus fills i ha viatjat a una ciutat de la península que les mateixes fonts no van saber concretar. Alhora, van indicar que en els pròxims dies podria ser ingressat en una clínica de rehabilitació.

Aquest matí, la delegació d'Economia i Hisenda va substituir a l'exregidor i empleat de la mateixa, Javier Rodrigo de Santos, del segon ja que venia ocupant després de la responsable, Rosa Barber, a un altre menys visible i que implica menys representativitat, com a mínim, fins que es resolgui la querella interposada contra ell per la Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de les Balears.

La Fiscalia Anticorrupció de les Balears s'ha querellat contra l'ex edil del PP després de per haver comès un presumpte delicte de malversació de fons públics durant els quatre anys que va estar al capdavant de l'àrea municipal d'Urbanisme, en els que hauria gastat més de 45.000 euros en serveis de prostitució amb càrrec a les arques municipals.