20 de octubre de 2019
 • Sábado, 19 de Octubre
 • 8 de agost de 2019

  SFM reforçarà el servei de trens aquest dilluns per la celebració del Much a Sineu

  SFM reforçarà el servei de trens aquest dilluns per la celebració del Much a Sineu
  Un tren de SFMEUROPA PRESS - ARCHIVO

  PALMA DE MALLORCA, 8 Ago. (EUROPA PRESS) -

  El Servei Ferroviari de Mallorca (SFM) reforçarà aquest dilluns el servei habitual de trens per facilitar l'accés als assistents a la celebració de la 'Mucada' 2019 a Sineu.

  Segons ha informat el Govern a una nota, els serveis especials habilitats circularan entre Inca i Manacor en els dos sentits i també s'han afegit dos trens directes entre Manacor i Palma a darrera hora de la jornada.

  Quant als trajectes Inca-Manacor, s'han habilitat un total de set trens. Segons han indicat, els trens que sortiran d'Inca faran transbords a l'estació d'Enllaç, des d'on els usuaris connectaran amb aquests trens especials que efectuaran totes les parades intermèdies.

  Pel que fa als trajectes entre Manacor-Inca, s'han habilitat cinc trens especials en total. Aquests serveis funcionaran fins a l'estació d'Inca on els usuaris, mitjançant un transbord, enllaçaran amb els serveis habituals Inca-Palma.

  A més, el servei s'ha reforçat amb dos trens directes Manacor-Palma, que efectuaran la seva sortida a les 22.02 hores i 23.30 hores i faran parades a totes les estacions intermèdies, incloses les del corredor entre Marratxí i Palma.

  Para leer más