15 de enero de 2021
31 de març de 2019

El 'Sí a la República' guanya en el referèndum de Valldemosa sobre el model d'Estat

El 'Sí a la República' guanya en el referèndum de Valldemosa sobre el model d'Estat
LA VALLDEMOSSA QUE VOLEM

PALMA DE MALLORCA, 31 Mar. (EUROPA PRESS) -

La Valldemossa que Volem (VdV), entitat organitzadora de la consulta simblica sobre Referndum o República en el municipi, ha donat a conixer els resultats de la votació celebrada aquest diumenge en la qual el Sí a la República s'ha imposat a la Monarquia.

Segons ha informat la formació a través de Twitter, els vots comptabilitzats a favor de la República han estat 97 mentre que les persones que han votat per la Monarquia han estat 25, a més d'haver-se comptabilitzat un vot en blanc.

Així, VdV ha detallat que en la consulta han participat un total de 123 persones, 65 d'elles homes i 58 dones. Per edats, les persones d'entre 41 a 60 anys han registrat 65 vots, mentre que les persones majors de 61 anys que han votat han estat 46. Per la seva banda, dintre del grup d'edat d'entre 26 a 40 anys han votat 10 persones mentre que s'han registrat 2 vots de persones d'entre 16 i 25 anys.

Cal recordar que un total de deu municipis de Mallorca celebraran consultes simbliques sobre Monarquia o República a Art, Alaró, Esporles, Llubí, Palma, Pollena, Porreres, Santa Margalida, Sencelles i Sineu els dies 6 i 7 d'abril.