6 de abril de 2020
2 de abril de 2008

El Sindicat d'Infermeria se suma a les concentracions previstes per als dies 7 i 14 davant de l'Hospital General

PALMA DE MALLORCA, 2 Abr. (EUROPA PRESS) -

El Sindicat d'Infermeria Satse ha anunciat avui que se sumarà a les concentracions que estan previstes per als pròxims dies 7 i 14 d'aquest mes, i convocades pel sindicat CSIF, davant de l'Hospital General com protesta pel tancament dels quiròfans i les consultes ubicades al mateix centre.

Així ho ha confirmat el sindicat en un comunicat en el qual el seu secretari general a Balears, Jorge Tera, qui va reiterar el seu rebuig davant del tancament d'aquestes instal·lacions doncs considera que "compten amb excel·lents professionals" i els resultats -tant en volum com en qualitat- venien sent "molt satisfactoris".

En aquest aspecte, Tera va informar que a l'Hospital General es porten a terme comesos que "no es desenvolupen a la resta d'hospitals de l'illa", com són intervencions d'odontologia amb sedació a disminuïts psíquics.

Tera també va posar èmfasi que els representants legals dels treballadors encara estan a l'espera que l'administració es posi en contacte amb ells per comunicar-los oficialment el tancament de les àrees afectades.

Alhora, va prosseguir informant que encara no s'ha concretat quin serà el destí dels professionals que desenvolupen les seves funcions al centre, així com la sortida que es donarà a les milers d'intervencions quirúrgiques i de consultes externes que es porten a terme a l'Hospital General.

En aquest aspecte, Satse denuncia que l'administració cita als treballadors i a UGT, obviant els mecanismes legals que l'obliguen a informar al comitè d'empresa i als delegats sindicals.