3 de abril de 2020
4 de febrer de 2019

Sis artistes plàstics de Balears participen aquests dies a 'Mata Ombres' a l'Índia

PALMA DE MALLORCA, 4 Feb. (EUROPA PRESS) -

Sis artistes plstics de Balears han arribat aquest cap de setmana a Anantapur, a l'Índia, per participar durant deu dies a la segona edició de 'Mata Ombres'.

Segons ha informat la Fundació Vicente Ferrer en una nota de premsa, es tracta de Rafa Forteza, Robert Ferrer Martorell i Gabriela Seguí (Mallorca), Francesc Florit Nin (Menorca) i Diana Bustamente (Eivissa) i la fotgrafa Natasha Lebedeva, que documentar el seu pas pel projecte.

Els artistes realitzaran diverses intervencions artístiques en les installacions de la Rural Development Trust (RDT), la contrapart de la Fundació Vicente Ferrer al país asitic, que aquest any celebra el seu 50 aniversari.

Aquestes intervencions, conjuntament a les dels 15 artistes balears de la primera edició, complementaran la Ruta d'Art que s'ha creat per iniciativa balear en aquest lloc del món.

Gabriela Seguí i Robert Ferrer executen dos murals als respectius campus d'Anantapur i Bukkaraya Samudram. La resta d'artistes participants fan intervencions sobre tela que presidiran algunes de les installacions més emblemtiques de RDT: escoles, hospitals i centres de formació.

També realitzaran visites a diferents espais artístics i tallers d'artesania de la Fundació.

'Mata Ombres' est coordinada per Antoni Torres i ha comptat amb ajudes per a la mobilitat de l'Institut d'Estudis Balerics (IEB) del Govern.

Para leer más