19 de noviembre de 2019
 • Lunes, 18 de Noviembre
 • 6 de maig de 2019

  El sistema de Transport Públic d'Eivissa augmenta les seves freqüències davant el començament de la temporada

  EIVISSA, 6 May. (EUROPA PRESS) -

  El sistema de Transport Públic d'Eivissa ha augmentat les freqüències i ha engegat noves línies d'autobús davant l'arribada de la temporada, segons ha explicat el Consell d'Eivissa.

  En total, 11 línies han augmentat les seves connexions amb diferents punts d'Eivissa amb noves freqüències que funcionaran fins al 31 d'octubre. Altres sis línies han començat a funcionar per donar servei a l'increment de passatgers.

  Segons ha informat la institució, les línies que augmentaran les freqüències són la L2, Sant Antoni-Cala de Bou, que suma dues expedicions més amb fins a 17 diàries.

  Així mateix, la L14 -d'Eivissa a Platja d'en Bossa- passa de 32 expedicions de dilluns a divendres a un total de 67. La L15, d'Eivissa Cala Llonga, augmenta fins a cinc el nombre d'expedicions diàries.

  El Consell ha explicat que des del 13 d'abril es van incrementar les connexions entre l'estació d'autobusos i l'Aeroport i des del passat 23 d'abril s'han duplicat les expedicions entre Eivissa i Santa Eulària, amb 51 en total. Quant a la ruta entre Eivissa i Sant Antoni, hi haurà 69 connexions diàries a partir de l'1 de juny.

  Així mateix, la línia entre Eivissa i el port de Sant Miquel arribarà a les 8 connexions diàries, 10 a partir de juny, i suma quatre més del 'Nit Bus' per a les nits dels caps de setmana i vespres de festiu.

  El Consell també ha engegat des de l'1 de maig les línies entre Sant Antoni i Cala Gració o Sant Antoni- Platges de Comte, entre unes altres.

  MÉS DE 12 MIL EXPEDICIONS AL CETIS

  La institució també ha anunciat que des de l'engegada de l'estació del Cetis, el passat 4 de març, s'han realitzat 12.353 expedicions. Al març, es van registrar un total de 5.608 expedicions, que van augmentar a l'abril a 6.745.

  La Societat Gestora del Cetis ha estimat que durant març van usar l'estació un total de 112.000 usuaris, 135.000 a l'abril.

  A l'actualitat, operen a la instal·lació un total de 15 línies de dia i altres cinc que presten servei nocturn durant els caps de setmana.

  Para leer más