17 de octubre de 2019
 • Miércoles, 16 de Octubre
 • 14 de agost de 2019

  El SOIB gestionarà 51,3 milions de la Conferència Sectorial per a polítiques actives d'ocupació

  El Govern assegura que més de 70.000 persones es beneficiaran durant 2019 de les polítiques d'ocupació del SOIB

  PALMA DE MALLORCA, 14 Ago. (EUROPA PRESS) -

  El Servei d'Ocupació de Balears (SOIB) gestionarà el 2019 un pressupost de 51,3 milions d'euros de la Conferència Sectorial (Ministeri de Treball) amb l'objectiu de desenvolupar polítiques actives d'ocupació en aquesta anualitat. Aquesta quantitat representa un increment del 7,5% respecte a 2018, 3,6 milions d'euros més.

  El Govern han assegurat que l'increment que ha obtingut el SOIB respon als "bons resultats" obtinguts en el desplegament de les polítiques d'ocupació d'anys anteriors, que ha permès obtenir un "elevat nivell" de compliment de les polítiques realitzades.

  Segons han detallat, amb el desplegament del pressupost d'aquest any, més de 70.000 persones s'hauran beneficiat de les polítiques d'ocupació impulsades des del SOIB. En 2018, Balears va ser la segona comunitat autònoma de tot l'Estat que major puntuació va obtenir per la consecució dels seus objectius.

  D'aquesta manera, el SOIB gestionarà en el 2019 uns 100 milions d'euros, que procedeixen de diferents fons, com són els propis de la Comunitat, fons de Conferència sectorial, de la Unió Europea, a través dels programes del Fons Social Europeu i de l'Impost de Turisme Sostenible.

  Pel seu costat, el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, ha celebrat l'increment de recursos pel SOIB. "D'aquesta manera es milloraran les proteccions per als col·lectius d'aturats més vulnerables", ha declarat.

  Para leer más