22 de enero de 2020
 • Martes, 21 de Enero
 • 17 de març de 2010

  Sóller acollirà a partir de demà l'exposició del I Premi de Fotoperiodisme de les Balears

  PALMA DE MALLORCA, 17 Mar. (EUROPA PRESS) -

  El Govern balear i la Fundació Tren de l'Art Ferrocarril de Sóller traslladaran la mostra itinerant de l'exposició del I Premi de Fotoperiodisme de les Balears a Sóller, que romandrà oberta a partir de demà i fins al pròxim dia 2 de maig.

  L'exposició del I Premi de Fotoperiodisme de les Balears recull les obres presentades pels reporters gràfics professionals que estan en actiu en algun mitjà de comunicació de les Illes. A través d'aquesta mostra, que ara es podrà veure en Can Prunera, el Govern, a través de la Direcció General de Comunicació, vol difondre i promoure imatges fotogràfiques de caràcter periodístic, que mostren sensibilitat i interès per l'entorn a l'arxipèlag balear.

  Així, la mostra de les obres participants, captades durant l'any 2008 pels fotoperiodistes, ja s'ha pogut veure a Palma, i a Manacor, i amb la de Sóller continua el recorregut per tots els pobles de Mallorca i per la resta de les Illes, ha assenyalat el Govern en un comunicat.

  A més d'aquesta exposició, i amb l'objectiu que els ciutadans pugui gaudir de les obres presentades i recordar alguns dels fets més importants de l'actualitat periodística, s'ha elaborat un catàleg sobre els fotoperiodistes i la seva tasca informativa.