4 de abril de 2020
25 de agost de 2008

Spanair activarà demà un nou número gratuït d'atenció a les víctimes

MADRID, 25 Agost (EUROPA PRESS) -

Spanair habilitarà demà dimarts un nou número de telèfon gratuït per atendre els familiars de les víctimes de l'avió JK5022 que es va estavellar dimecres passat a la terminal 4 de l'aeroport de Barajas.

Davant les queixes de les famílies i amics de les víctimes, que van protestar perquè la informació subministrada per la companyia en els primers moments després de conèixer-se la catàstrofe va ser escassa i que van criticar que el número de telèfon d'atenció al client es va col·lapsar al rebre més de 18.000 trucades en la primera hora, Spanair ha decidit habilitar un nou telèfon.

Així, després de reunir-se ahir amb els afectats a l'hotel Auditorium de Madrid, els responsables de l'aerolínia han anunciat que es posarà a la seva disposició un telèfon gratuït d'atenció, on els atendran en horari de 9.00 a 21.00 hores sobre dubtes relatives a indemnitzacions, assegurances, documentació o qualsevol altra qüestió. El número serà el 900.850.092.

A més, l'oficina d'atenció a les víctimes anunciada per la vicepresidenta del Govern, María Teresa Fernández de la Vega, divendres passat, s'ha posat ja en funcionament en el saló Colònia de l'Hotel Auditorium, on diferents grups de psicòlegs de Spanair, Protecció Civil i la Comunitat de Madrid segueixen atenent als familiars.

A partir de les 18.00 hores d'ahir, els afectats van tornar a trobar-se amb els directius d'Spanair, encapçalats pel portaveu del comitè de crisis, Héctor Sandoval, al saló Oxford-Bristol del mateix complex hoteler.