20 de marzo de 2019
 • Martes, 19 de Marzo
 • 11 de abril de 2008

  Spanair augmenta un 13% les connexions entre Alacant i Madrid i Barcelona

  A partir de juny la companyia tornarà a operar la ruta Alacant-Lanzarote

  PALMA DE MALLORCA, 11 d'abril (EUROPA PRESS)

  Spanair ha anunciat avui que augmentarà un 13% les freqüències de vols entre Alacant i les ciutats de Barcelona i Madrid, així com entre aquesta última i València de cara a la temporada d'estiu, afermant d'aquesta manera la posició de lideratge de la companyia a la zona del Llevant peninsular.

  En un comunicat, Spanair va informar a més que va a operar novament entre Alacant i Lanzarote, una ruta que estarà operativa a partir de juny fins al final de la temporada, amb una única freqüència cada dimarts, i del 31 de juliol al 28 d'agost afegirà una nova freqüència que volarà els dijous.

  Així, Spanair augmenta les seves rutes des del Llevant a la capital espanyola, i també cap a la Ciutat Comtal de cara a la temporada d'estiu amb una freqüència diària de dilluns a divendres, el que augmenta a cinc les freqüències diàries entre les dues ciutats, una ruta que assoleix una quota de passatgers del 44%.

  A més, Spanair amplia a dos el nombre de freqüències setmanals Alacant-Tenerife Sud a partir d'aquest mes d'abril, una ruta que registra una quota de passatgers del 70%. En aquest sentit, en els vols a les Illes Canàries, l'aerolínia també augmenta una freqüència entre Alacant-Gran Canària amb un vol d'anada i tornada addicionals cada dijous entre el 17 de juny i el 4 de setembre. Es tracta d'una ruta que registra un 60 % de quota de mercat.

  DES DE VALÈNCIA

  En la ruta València-Madrid, la companyia afegeix un vol diari més, amb de sis freqüències diàries, que connectaran la capital del Túria amb la capital del país. A més, la companyia també introdueix dos vols d'anada i tornada setmanals que connectaran València amb la Ciutat Comtal.

  Spanair, en el seu esforç per connectar la Península amb les Illes Canàries, ofereix vols entre València-Tenerife Sud els dilluns i els dissabtes, així com també ofereix el València-Gran Canària que a més de les sortides els dimecres, a partir del mes d'agost també operarà aquesta freqüència els dilluns.

  A més dels vols nacionals, la companyia aposta pels destins internacionals, oferint dues freqüències, de dilluns a divendres, entre València i Munic, que reforcen la xarxa de vols internacionals.