7 de diciembre de 2019
 • Viernes, 6 de Diciembre
 • 13 de gener de 2010

  Successos.- Desallotgen tres famílies d'un edifici a Calvià després de cedir un mur de contenció sense causar danys

  PALMA DE MALLORCA, 13 Ene. (EUROPA PRESS) -

  La Policia Local ha desallotjat tres famílies residents a l'edifici Montecarlo de Calvià, com a mesura de precaució després que, a causa de a les intenses pluges dels últims dies, cedís un mur de contenció contigu a l'immoble, que finalment no va provocar danys personals ni materials a l'edifici residencial.

  Segons han informat fonts de l'Ajuntament a Europa Press, l'ensorrament va tenir lloc a les 6.00 hores d'aquesta matinada, quan uns 20 metres quadrats d'un mur de contenció s'ha vingut a sota. Les restes de la paret han caigut al pati interior de l'edifici Montecarlo.

  Una dotació de bombers de Calvià s'ha dirigit al lloc per determinar si calia intervenir, però no ha calgut. La Policia Local, tot i això, ha ordenat el desallotjament de set apartaments de la primera planta de l'edifici, dels quals només tres eren habitats.

  Així, tècnics i perits municipals es troben avaluant el terreny a fi de determinar si l'estructura de l'edifici podria haver quedat danyada. Les famílies podran tornar a les seves cases quan estigui confirmat que no existeix risc per a la seva seguretat.