29 de febrero de 2020
12 de agost de 2008

Successos.- Dues persones moren a Mallorca per ofegament a Cala Banyalbufar i Cala Millor

PALMA DE MALLORCA, 12 d'agost (EUROPA PRESS)

Dues persones han perdut avui la vida a Mallorca com a conseqüència d'una parada cardiorespiratòria soferta mentre es trobaven banyant-se en el mar, a Cala Banyalbufar i Cala Millor.

El primer dels morts és un home de nacionalitat francesa, de 79 anys, que va morir en Cala Banyalbufar, a Mallorca, després de patir, segons han informat a Europa Press fonts del 061, una aturada cardiorespiratòria a la platja en la qual es trobava.

Així, el 061 va rebre l'avís prop de de les 14.15 hores, i fins el lloc de l'accident es va desplaçar una UCI mòbil mentre que per part seva el servei d'emergències de l'112 va activar un helicòpter "que no va arribar a aterrar" en constatar que ja res es podia fer per la vida de l'home.

Pel que fa a la segona víctima, fonts del 061 van informar que es tracta d'una dona d'entre 60 i 70 anys, que al costat del lloc d'auxili a Cala Millor, a la localitat de Son Servera, va patir una parada cardiorespiratòria.

En aquest sentit, les mateixes fonts van assegurar que després de rebre l'avís a les 15.57 hores d'aquesta tarda, una UCI mòbil es va desplaçar fins el lloc dels fets, on també va acudir un metge procedent de l'Hospital de Manacor, i un facultatiu del centre de salut de Son Servera, que res van poder fer per salvar-li la vida.