26 de febrero de 2021
17 de agost de 2009

Successos.- La Guàrdia Civil deté 14 persones per un delicte de maltractaments en diversos municipis de les Balears

PALMA DE MALLORCA, 17 Ago. (EUROPA PRESS) -

La Guàrdia Civil va detenir el cap de setmana passat un total de 14 persones en diversos municipis de les Balears per un delicte de maltractaments a l'àmbit familiar. En concret, han estat arrestades tres a Artà, dos en Sant Antoni, tres en Palmanova, tres a Inca, una a Llucmajor, una a Santanyí i una altra a Santa Margalida.

En un comunicat difós avui, la Direcció General de la Policia i la Guàrdia Civil ha assenyalat alhora que a Inca es va procedir a la detenció de Francisco Manuel M.L., de 30 anys, i de Sergio V.S., de 30, com a presumptes autors d'un delicte d'estafa, ja que no van fer lliurament d'uns mobles que els havien pagat feia dos mesos.

Mentrestant, l'Institut Armat de Manacor va arrestar Antonio P.S., de 26 anys, i a Simón S.T., de 26, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força, com a conseqüència de sostreure d'un domicili una caixa forta que contenia 1.750 euros en efectiu, dos rellotges, joies i diversa documentació bancària, amb un valor aproximat de 5.000 euros tot i que finalment ha estat recuperada la totalitat d'allò sostret.

En Artà, la Guàrdia Civil va detenir la ciutadana alemanya Monika Elisabeth W., de 42 anys, per un possible delicte de furt en un establiment hoteler d'una bossa amb 750 euros i objectes de divers valor. Alhora, a Inca es va procedir a la detenció del ciutadà alemany Arnd V., de 46 anys, també com a presumpte autor d'un delicte de furt d'una bossa.

Per la seva banda, la Guàrdia Civil de Palmanova va procedir a la detenció del ciutadà argentí Raúl Alberto D., de 29 anys, per un suposat delicte d'apropiació indeguda després d'apropiar-se de la recaptació de 2.000 euros aproximadament que contenia una caixa forta. Al mateix temps, pel delicte de tràfic de drogues ('menudeo') es va procedir a la detenció a Sóller d'Ali A.G., de 30 anys, i a Felanitx d'Andreu S.V., de 25.

Al Pont d'Inca, la Guàrdia Civil va detenir al ciutadà algerià Azzedine T., de 36 anys, com a presumpte autor d'un delicte de furt en interior de vehicle d'una bossa contenint diversos efectes, així com una PDA, mentre que la Guàrdia Civil de Sant Antoni va procedir a la detenció de Anastasio M.C., de 41 anys, per un possible delicte de robatori amb violència, a l'intentar robar a una altra persona esgrimint una navalla, rebent el perjudicat un cort a la mà.

Igualment es va detenir al ciutadà romanès Marius Stefan G., de 24 anys, com a presumpte autor d'un delicte de furt en establiment mitjançant borsa bunker de diversos efectes, intentant eludir les alarmes.