17 de junio de 2019
30 de juny de 2008

Successos.- Un incendi al polígon industrial d'Es Castell (Menorca) provoca quantioses pèrdues econòmiques

MAÓ, 30 de maig (EUROPA PRESS)

El polígon industrial d'Es Castell, a Menorca, va ser objecte aquesta nit d'un fort incendi que es va originar a les 24:15 hores i no va ser extingit fins a les 04:45, provocant quantiosos danys materials. Segons va explicar el propietari de la nau, les pèrdues econòmiques són "altíssimes", tot i que encara no s'ha pogut determinar la quantitat.

Els fets van tenir lloc en un magatzem de mobles de l'empresa Hipermueble, situat al carrer Principal del polígon. L'estructura de l'edifici va quedar totalment calcinada, així com tot el material que havia al seu interior, altament inflamable ja que, segons el propietari, es tractava majoritàriament de fusta, teles i espumes.

En el moment de l'incendi no havia ningú a l'interior de la nau i no s'han hagut de lamentar ferits. En l'extinció de l'incendi van intervenir un total de 18 bombers i vuit vehicles, mentre que la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació per aclarir les causes que van ocasionar el foc.

Al costat de la nau damnificada es troba emplaçat un laboratori de bijuteria de l'empresa Enthome en el qual hi ha una quantitat substancial de productes químics, de manera que el foc podria haver estat molt més gran. Segons el gerent d'aquesta empresa, a conseqüència de l'incendi només ha quedat afectada una paret de l'edifici.