16 de diciembre de 2019
 • Domingo, 15 de Diciembre
 • Sábado, 14 de Diciembre
 • 25 de maig de 2010

  Successos.- La intervenció d'agents de paisà permet detenir a quatre homes que robaven a un supermercat a Eivissa

  EIVISSA 25 (EUROPA PRESS)

  Quatre homes de nacionalitat romanesa han estat detinguts a Eivissa acusats d'un delicte de furt, per intentar sostreure d'un supermercat un carro carregat de queviures i altres articles per valor superior a 600 euros, segons ha informat la policia en un comunicat.

  La detenció s'ha produït arran de la presència en el mateix establiment de dos agents de les forces de seguretat que eren fent la compra. Malgrat no estar de servei, els agents van detectar com els implicats, després de distreure a les caixeres, pretenien portar-se un carro de compra amb articles per valor de 672,36 euros ocults sota de diversos paquets de bolquers.

  Els funcionaris de paisà van retenir als súbdits i la seva intervenció va permetre que no fugissin, fins que agents de servei van arribar al lloc per detenir-los. Els quatre homes són R.I.M., de 19 anys, C.I. de 30, N.D., de 36 i I.V., de 26. Tots han passat a disposició judicial.

  Es dóna la circumstància que R.I.M. ha estat detingut en cinc ocasions per delictes contra la propietat; C.I. dos per delictes contra la propietat i N.D. per Infracció de la Llei d'Estrangeria.