20 de agosto de 2019
 • Lunes, 19 de Agosto
 • 17 de juliol de 2008

  Successos.- El port de Menorca roman tancat i 1.400 persones es veuran afectades per la suspensió de connexions

  PALMA DE MALLORCA, 17 de juliol (EUROPA PRESS)

  El port de Menorca roman tancat des de les 8.00 hores d'ahir, dimecres, com a conseqüència del risc de rissaga, el que, segons informen les navilieres, pot afectar avui a un miler de persones.

  Segons han informat fonts d'Iscomar a Europa Press, aquest matí han quedat suspesos els trajectes entre Ciutadella i Alcúdia, previst per a les 11.00 hores i el d'Alcúdia-Ciutadella, programat per a les 17.00 hores. L'únic vaixell de la companyia que partirà de Menorca ho farà a les 6.00 hores des de Maó amb direcció Alcúdia.

  Baleària, per part seva, ha desviat a Maó el trajecte que havia d'arribar des d'Alcúdia a Ciutadella a les 9.00 hores. Alhora, la connexió que havia de sortir des de Ciutadella a Barcelona partirà finalment des de Maó a les 11.30 hores, mentre que un dels trajectes previstos per a la tarda també quedarà modificat.

  El vaixell que havia de sortir de Barcelona a les 17.00 hores cap a Ciutadella ho farà finalment a les 23.30 hores i atracarà en el port de Maó.

  L'alerta taronja per rissaga es va activar ahir a les 9.00 hores i malgrat que només habia de romandre vigent fins a les 23.00 hores d'ahir, s'ha ampliat fins a les 15.00 hores. Les oscil·lacions del nivell de l'aigua del mar poden arribar a oscil·lar, segons l'Agència Estatal de Meteorologia, fins a un metro i trenta centímetres.