23 de enero de 2020
 • Miércoles, 22 de Enero
 • 18 de maig de 2009

  La Taula del Turisme considera "no realista" la bonificació de les taxes aeroportuàries

  MADRID, 18 May. (EUROPA PRESS) -

  La Taula del Turisme ha considerat que la bonificació de taxes aeroportuàries anunciada pel president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, "no és realista", tenint en compte que la crisi econòmica fa "gairebé impossible" que les aerolínies augmentin el nombre de passatger.

  "Resulta gairebé ingenu pensar que és factible augmentar el nombre de passatgers aeris en una conjuntura tan adversa i en un cicle en el qual les companyies aèries estan perdent usuaris", va recalcar el president de l'entitat, Juan Andrés Melián, en un comunicat.

  Així, Melián ha instat el Ministeri de Foment a "reconsiderar i millorar el pla", mitjançant la realització d'un plantejament "més viable" que permeti per "dinamitzar realment l'economia".

  Segons ha indicat el ministre de Foment, José Blanco, dijous passat, en un acte celebrat a Palma de Mallorca, el Govern congelarà en 2010 "totes" les taxes aeroportuàries, com a mesura per estimular l'economia i augmentarà la bonificació de les taxes aplicables als passatgers fins al 30% a Canàries, Balears i Melilla.