20 de marzo de 2019
15 de febrer de 2008

El Teatre del Mar acull del 20 al 24 de febrer Rebel·lies Possibles

PALMA DE MALLORCA, 15 de (EUROPA PRESS)

El Teatre del Mar acollirà del 20 al 24 de febrer la representació teatral Rebel·lies Possibles, una obra dirigida per Luis García Araus i Javier G. Yagüe, en què s'explora el món de les petites injustícies que vivim quotidianament i es descriu a una persona decent en un món ple d'indecències.

En l'obra, que va rebre el premi a la millor proposta teatral d'Osca 2007, intervenen els actors Maria Antón, Frantxa Arraiza, José Melchor, Javier Pérez Acebrón, Asu Rivero i José Sánchez.

El Teatre del Mar és una sala de teatre independent que dóna cabuda a obres allunyades del circuit teatral comercial i en què actors de renom i amateurs tenen l'oportunitat de representar els seus muntatges, la major part de les vegades, d'enorme qualitat i per un preu més d'acord amb la butxaca.

L'entrada a Rebel·lies Possibles té un preu de 16 euros, excepte dimecres, dia de l'espectador, que té una rebaixa de tres euros. El muntatge es representarà dimecres i dijous a les 21.00 hores, divendres i dissabte a les 22.00 hores i diumenge a 19.00 hores.