7 de abril de 2020
4 de febrer de 2019

El Teatre Principal estrena 'Els ulls dels altres' en lectura dramatitzada

L'obra de Sadurní Vergés va guanyar el I Premi Mallorca de Dramatúrgia 2018

El Teatre Principal estrena 'Els ulls dels altres' en lectura dramatitzada
CONSELL DE MALLORCA

PALMA DE MALLORCA, 4 Feb. (EUROPA PRESS) -

L'obra teatral 'Els ulls dels altres', original de Sadurní Vergés i guanyadora del I Premi Mallorca de Dramatúrgia 2018, atorgat pel Consell de Mallorca, s'estrenar en lectura dramatitzada dissabte que ve 9 de febrer a la Sala Petita del Teatre Principal.

Segons ha informat el Consell de Mallorca en un comunicat, l'obra tindr el seu primer contacte amb el públic de la m dels intrprets Marc Joy, Mariantnia Sales, Julia Truyol, Gypsy Nel.lo, Carlos Llecha i Joan M. Pascual.

El Teatre Principal de Palma també presenta l'edició del text en un llibre editat per Documenta Balear i en el qual també s'han afegit les illustracions realitzades per l'autor de cmic Juan Lassale "Ata", grcies a un acord de collaboració amb el Clúster del Cmic i Nous Média de Mallorca.

A la presentació del muntatge, Francisco Miralles, vicepresident primer i conseller insular de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, ha valorat que el I Premi de Dramatúrgia "no només tingui una dotació econmica, sinó que acompanyi a l'autor amb l'edició del llibre i una lectura dramatitzada".

Carlos Forteza, director del Teatre Principal, ha destacat "la qualitat i el rigor del text, la solidesa de la construcció, el carcter innovador de l'obra, la coherncia entre les intencions implícites que revela el text i els resultats que aconsegueix".

Forteza també s'ha referit al repte que suposa posar en escena un text que es distingeix per "la llibertat que dona a l'hora de construir escenes en lloc que estigui tot definit en la mateixa dramatúrgia".

Para leer más