16 de enero de 2021
16 de desembre de 2008

Temporal.- Entre 120 i 130 persones de Mallorca es reallotjaran al pavelló Germans Escales

PALMA DE MALLORCA, 16 de desembre (EUROPA PRESS)

Entre unes 120 i 130 persones de l'illa van ser desallotjades avui pel temporal que assota les illes i seran reallotjades al pavelló palmesà Germans Escales, segons ha informat avui el president del Govern, Francesc Antich, en la visita que va realitzar-hi de l'accident en Cala Ratjada, Mallorca.

Sobre aquesta qüestió, la Conselleria d'Afers Socials, Promoció i Immigració va indicar que les famílies són d'una urbanització pròxima a l'hospital de Son Llàtzer i que seran visitades avui al pavelló per la consellera del ram, Fina Santiago, i el regidor d'Afers Socials de l'Ajuntament de Palma, Eberhard Grosske, els qui es desplaçaran avui a les 14.30 hores.

La Conselleria va manifestar en un comunicat que ha obert una línia permanent amb els municipis per garantir, així, l'allotjament de les famílies que hagin patit les conseqüències. A més, va subratllar que, una vegada es normalitzi la situació, la Conselleria col·laborarà amb els serveis municipals per ajudar a les famílies a normalitzar la seva situació al més aviat possible.

El departament manté des de primera hora d'avui un contacte directe amb els serveis socials i els alcaldes dels diferents municipis per oferir-los el suport del Govern.