23 de enero de 2021
16 de desembre de 2008

Temporal.- La Inspecció de Treball del Ministeri xifra en tres els morts en l'ensorri de l'Hotel Son Moll

TOLEDO, 16 de desembre (EUROPA PRESS)

El director general de la Inspecció de Treball i Seguretat Social del Ministeri de Treball i Immigració, Raimundo Aragón, va confirmar avui que ja ascendeixen a tres els cadàvers de treballadors espanyols i marroquins, que s'han recuperat després de l'ensorri ocorregut en les obres de rehabilitació de l'hotel Son Moll, en Cala Ratjada (Mallorca).

A preguntes dels mitjans a Toledo, on assistia a una reunió, Aragó va assenyalar que aquesta és la informació que li han transmès "el cap de la Inspecció de les Balears i la directora general de Prevenció de Riscos Laborals", els qui li van explicar que en total hi ha vuit o nou treballadors afectats per l'ensorri.

D'ells, tres han perdut la vida, quatre estan ferits de gravetat, "i queda per recuperar un o dos treballadors que ara mateix es consideren desapareguts".

El responsable de la Inspecció de Treball va apuntar que "encara resulta molt prematur poder establir les causes" de l'incident en aquest hotel, que estava en rehabilitació, i va afegir que "pot haver incidit la situació dels temporals que ha patit Balears".

El sinistre s'ha produït a les 8.45 hores d'avui quan un annex de tres plantes a l'establiment hoteler es va desplomar, atrapant sota les ruïnes a diversos obrers.

Donades les condicions meteorològiques adverses que registra Mallorca i després d'aquest sinistre s'han desplaçat a l'illa 90 efectius de la Unitat Militar d'Emergències. La zona està acordonada i al seu interior es troben les autoritats. L'edifici afectat és un annex a l'hotel Son Moll.