23 de enero de 2021
16 de desembre de 2008

Temporal.- Tres morts en l'ensorri de l'hotel Son Moll

PALMA DE MALLORCA, 16 de desembre (EUROPA PRESS)

Els bombers han localitzat un tercer cos sense vida d'un altre treballador que romania enterrat sota les runes de l'hotel Son Moll, en Cala Ratjada (Mallorca), que aquest matí es va ensorrar parcialment, segons va confirmar la portaveu del Govern, Joana Barceló.

Anteriorment els bombers havien localitzat els cadàvers d'altres dos treballadors que també van sucumbir sota les runes.

Les difícils tasques de rescat dels obrers desapareguts han dificultat la seva identificació, per finalment ha estat possible extreure de la runa els dos cadàvers, asseguren les mateixes fonts.

Alhora, un obrer roman desaparegut i el seu cos no ha estat localitzat. Els gossos ensinistrats de la Guàrdia Civil treballen sense descans per aportar pistes sobre el parador d'això quart treballador, sobre el qual hi ha poques esperances que segueixi amb vida.

El sinistre s'ha produït a les 8.45 hores d'avui quan un annex de tres plantes a l'establiment hoteler es va desplomar, atrapant sota les ruïnes a diversos obrers.

L'HOTEL NO TENIA LLICÈNCIA D'OBRES

D'altra banda, el batle de Capdepera, Bartomeu Alzina, va confirmar que l'hotel no tenia llicència d'obra. Alzina va assegurar als mitjans de comunicació que fa dos mesos i mig que l'Ajuntament havia comunicat a l'empresa propietària de l'hotel, Serrà SL, que se li denegava la llicència d'obra tenint en compte que mancava d' una sèrie de requisits necessaris per poder autoritzar la perceptiva llicència.

El batle va afegir que el consistori va remetre diversos requeriments a l'empresa propietària de l'establiment perquè parés les obres, si bé l'hotel no va obeir.