21 de octubre de 2019
 • Domingo, 20 de Octubre
 • 11 de agost de 2019

  Un total de 14 immigrants són detinguts en Formentera després d'arribar en pastera aquest diumenge

  Un total de 14 immigrants són detinguts en Formentera després d'arribar en pastera aquest diumenge
  Pastera en aigües de Balears (Arxiu)DELEGACIÓN DEL GOBIERNO - ARCHIVO

  EIVISSA, 11 Ago. (EUROPA PRESS) -

  Un total de 14 immigrants, quatre d'ells menors, han estat interceptats a Formentera després d'arribar en pastera, segons ha informat a Europa Press el director insular de l'administració de l'Estat en les Pitiüses, Enrique Sánchez.

  Segons ha relatat, la pastera ha arribat a la zona de la Mola i "el més probable és que els immigrants siguin d'origen algerià i formin part de totes aquestes embarcacions que arriben a Balears i procedeixen de la zona d'Algèria".

  Sánchez ha afirmat que es manté un dispositiu de cerca, encara que no ha pogut precisar si viatjaven més persones a l'embarcació.

  En l'última setmana, 46 immigrants han estat interceptats a les Pitiüses després d'arribar en pastera.

  Divendres passat, una nau amb 14 persones va arribar a Cala Olivera, en el municipi de Santa Eulària (Eivissa). Així mateix, també aquest divendres va arribar una pastera al litoral de Formentera. Entre els immigrants hi havia diversos menors.

  La Guàrdia Civil va detenir el dijous a Eivissa a altres 11 persones que van arribar en pastera a l'Illa. Entre ells hi havia tres menors d'edat.

  Al començament de setmana, nou immigrants més van ser detinguts després d'arribar a Formentera en pastera. Un d'ells va ser interceptat el dimarts a Eivissa quan tractava d'embarcar en una nau cap a la península. Els menors van ser traslladats al centre de menors del Consell d'Eivissa tutelats per Fiscalia.

  Para leer más