22 de septiembre de 2019
 • Sábado, 21 de Septiembre
 • 4 de setembre de 2009

  Un total de 20 artistes participen en l'exposició 'Mediterrània' en El Corte Inglés

  PALMA DE MALLORCA, 4 Sep. (EUROPA PRESS) -

  El Corte Inglés d'Avingudes inaugura avui, a les 19.00 hores, la quarta edició de l'exposició 'Pintors de la Mediterrània', una mostra col·lectiva d'un selecte grup de 20 artistes de prestigi que albergarà la planta àtic del centre comercial fins al 26 de setembre.

  Segons un comunicat, en aquesta exposició, que té pintors mediterranis de prestigi com Iván Navarro, Joseph Bonet Subirats, Doménech Sánchez, Dino Vega o Francisco Calabuig, els visitants tindran l'oportunitat de preveure les diferents formes de veure el món del Mediterrània que tenen aquest grup d'artistes i, fins i tot, d'accedir a mons fantàstics.

  Els artistes seleccionats, entre els quals hi ha diverses tasques de Picasso i Miró, treballen tant la pintura abstracta com la figurativa o l'impressionista, i la mostra, composta per uns 250 quadres, té una temàtica fresca i variada (paisatges, bodegons, retrats...). La llum mediterrània, el moviment i els reflexos de l 'aigua, el penya-segats al costat del mar, les formes desfigurades de les cornises marítimes, els contrastos de colors i difuminats són algunes de les principals característiques de l'obra pictòrica exposada.