15 de noviembre de 2019
24 de setembre de 2009

Un total de 51 tasques opten al concurs d'idees per a la reforma de la futura Casa Museu Blai Bonet de Santanyí

PALMA DE MALLORCA, 24 Sep. (EUROPA PRESS) -

Un total de 51 tasques optaran al concurs d'idees a nivell i avantprojectes per a la reforma i condicionament de la Casa Museu Blai Bonet de Santanyí, convocat el passat dia 1 de juny per la Fundació Casa Museu Llorenç Villalonga, Pare Ginard i Blai Bonet en col·laboració amb el Col·legi Oficial d'Arquitectes de les Illes Balears. La participació al concurs, segons allò establert en les bases, és anònima, motiu pel qual no se sap l'autoria i procedència dels originals presentats.

Segons un comunicat, la revisió d'originals i selecció del treball guanyador caldrà portar a terme abans del pròxim dia 15 d'octubre, un mes després de la finalització del termini de recepció de projectes. El jurat, integrat pels membres del Consell de Mallorca, del Patronat de la Fundació, del Col·legi d'Arquitectes i un arquitecte de reconegut prestigi, el català Jordi Garcés Blusas, es reunirà pròximament per revisar els treballs i emetre un veredicte.

Segons les bases de la convocatòria, s'atorgaran tres premis. El primer premi estarà dotat amb 15.000 euros, en concepte de pagament per endavant de l'encàrrec per a l'elaboració del projecte bàsic i d'execució per a la reforma i condicionament de la Casa Museu Blai Bonet, així com la direcció d'obra corresponent. El segon i tercer premi estaran dotats amb 5.000 i 2.500 euros respectivament. El jurat també podrà atorgar les mencions que consideri oportunes.