19 de abril de 2019
 • Jueves, 18 de Abril
 • 18 de febrer de 2010

  Un total de 67 alumnes de les illes participaran avui a la 'XXI Olimpíada de Física'

  PALMA DE MALLORCA, 18 Febr. (EUROPA PRESS) -

  Un total de 67 alumnes de les Balears participaran avui a la 'XXI Olimpíada de Física', un concurs dirigit a estudiants matriculats en el segon curs de batxillerat que cursen l'assignatura Física a centres públics, concertats o privats de les illes.

  Concretament, participaran un total de 57 estudiants de Mallorca, nou de Menorca i un de Formentera. Alhora, el concurs està organitzat pel Departament de Física de la Universitat dels Illes Balears, amb el suport de la Direcció General d'Administració, Ordenació i Inspecció Educatives de la Conselleria d'Educació i Cultura i Sa Nostra.

  Així, els tres primers classificats de la fase autonòmica assistiran a la fase nacional, que es farà a Alacant del pròxim dia 8 a l'11 d'abril. Així, en l'Olimpíada Nacional se seleccionaran als nou primers, dels quals els cinc primers participaran en l'Olimpíada Internacional i els quatre restants ho faran en l'Olimpíada Iberoamericana.

  Finalment, els premis per als tres primers classificats inclouen la matrícula gratuïta en la UIB, un obsequi de l'Associació de Físics de les Balears, una borsa de viatge per participar en la fase nacional i un premi en metàl·lic patrocinat pel Ministeri d'Educació i Ciència.