4 de marzo de 2021
8 de setembre de 2008

Treballadores del SAD es manifesten avui pels carrers de Palma per reclamar un augment salarial del 9 %

PALMA DE MALLORCA, 8 Sep. (EUROPA PRESS) -

Treballadores del Servei d'Ajuda a Domicili (SAD), dependents de l'Ajuntament de Palma, es manifestaran avui a partir de les 12.00 hores, a la Plaça d'Espanya de la capital balear, en un recorregut que les portarà fins a la Plaça de Cort, on està previst que arribin a prop de les 14.00 hores. Tot això, sota el mateix objectiu; aconseguir un augment laboral del 9 %.

En declaracions a Europa Press, la portaveu d'Unió sindical Obrera (USO), Miquela Pujades, va assegurar que al coincidir amb la jornada de vaga, suposarà que "entre 150 i 200 persones", prop del 100 % de les treballadores afectades, se sumaran a la reivindicació.

En aquest sentit, destacar que les manifestacions que aquestes treballadores portaran a terme aquests dies, queden fixades, coincidint amb les jornades de vaga previstes, per a cada dilluns, dimarts i dimecres entre les 12.00 i les 14.00 hores amb sortida a la Plaça d'Espanya.

En aquest recorregut, passaran pel carrer San Miguel, arribant fins a la Plaça Major, des d'on avançaran pel carrer Colom, fins a arribar a la Plaça de Cort, on portaran a terme les seves reivindicacions.