22 de noviembre de 2019
5 de març de 2019

Tur nega que la contractació del gerent del consorci Palma Arena sigui "irregular"

Tur nega que la contractació del gerent del consorci Palma Arena sigui "irregular"
PARLAMENT IB - ARCHIVO

PALMA DE MALLORCA, 5 Mar. (EUROPA PRESS) -

La consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, ha negat que la contractació del gerent del consorci Palma Arena hagi estat "irregular" i ha assegurat que "tot ha estat a causa d'un error administratiu lleu que ha suposat una sanció de 600 euros" a causa que "es va trigar sis dies a notificar el contracte".

"De contractació irregular res, es va nomenar a l'octubre al gerent i se'l va contractar i se li va pagar quan es van tenir tots els informes, per la qual cosa el contracte és absolutament correcte", ha explicat en el ple d'aquest dimarts.

Tur ha fet aquestes declaracions en resposta a la pregunta del diputat 'popular' Juan Manuel Lafuente sobre quina valoració fa el Govern de la sanció rebuda per la contractació irregular del gerent del consorci Palma Arena.

Finalment, Tur ha recordat que el Palma Arena és "un consorci que es va crear en caràcter d'ens públic sense ànim de lucre" però, segons ha assenyalat, "hi ha per els qui sí ho va tenir", referint-se al PP durant la legislatura passada.