16 de diciembre de 2019
 • Domingo, 15 de Diciembre
 • Sábado, 14 de Diciembre
 • 13 de agost de 2019

  Turisme del Consell de Mallorca aposta per més cooperació amb les empreses privades a l'hora de promocionar l'illa

  Turisme del Consell de Mallorca aposta per més cooperació amb les empreses privades a l'hora de promocionar l'illa
  (E-D) El president del Foment de Turisme, Eduardo Gamero; el conseller insular mallorquí de Turisme y Esports, Andreu Serra, i el secretari tècnic Joan Gaspar Vallori. - CONSELL DE MALLORCA

  PALMA DE MALLORCA, 13 Ago. (EUROPA PRESS) -

  La cartera de Turisme i Esports del Consell de Mallorca, a través del seu conseller, Andreu Serra, i el secretari tècnic Joan Gaspar Vallori, ha apostat per fomentar la col·laboració entre la iniciativa pública i privada a l'hora de promocionar l'illa de Mallorca.

  Segons ha informat la institució insular en un comunicat, així ho ha anunciat Serra després de rebre al president de Foment del Turisme, Eduardo Gamero.

  En aquesta primera reunió, "tots els participants han coincidit en la importància de treballar junts, per establir estratègies conjuntes que reforcin el sector turístic de l'illa".

  Andreu Serra ha explicat que des del Departament ja s'han començat les tasques prèvies per redactar el que serà el primer Pla estratègic de promoció de Mallorca, pel qual es pretén "comptar amb la col·laboració de la totalitat del sector, tant de la iniciativa privada com de la pública".

  El conseller insular ha assegurat que "Foment del Turisme serà un aliat més en aquesta estratègia", ja que "junts se suma més".

  Para leer más