23 de mayo de 2019
14 de maig de 2019

La UIB impartirà des d'octubre un nou postgrau de dinamització lingüística

La UIB impartirà des d'octubre un nou postgrau de dinamització lingüística
CAIB

PALMA DE MALLORCA, 14 May. (EUROPA PRESS) -

L'Universitat de les Illes Balears (UIB) impartirà des d'octubre de 2019 un nou postgrau sobre dinamització lingüística, un estudi propi de 20 crèdits ECTS creat mitjançant un conveni entre l'universitat i la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern.

El conveni ha estat signat aquest dimarts per la consellera, Fanny Tur, i el rector de la UIB, Llorenç Huguet, segons ha informat la Conselleria en una nota de premsa. El Govern inverteix en aquest projecte 28.500 euros.

Aquest postgrau es podrà seguir des d'Eivissa, Mallorca i Menorca. Es dirigeix, d'una banda, a graduats en Llengua i Literatura Catalanes, graduats en altres filologies, Educació Primària, Educació Infantil, Sociologia, Psicologia, Treball Social o Humanitats, amb coneixements de nivell C1 de llengua catalana. Obtindran el títol d'Expert Universitari en Dinamització Lingüística.

D'altra banda, també es podrà accedir amb el grau superior de Formació Professional, en concret de la família de Serveis Socioculturals a la Comunitat, també amb coneixements de nivell C1 de llengua catalana, i en aquest cas obtindran el Diploma Universitari en dinamització Lingüística.

Contador

Para leer más


Lo más leído