24 de febrero de 2021
11 de setembre de 2008

Vives assegura que Barceló serà "tan bona consellera" com Nájera

MADRID, 11 de setembre (EUROPA PRESS)

La consellera d'Indústria, Comerç i Energia, Francesca Vives, va expressar avui el seu convenciment que "Joana Barceló serà igual de bona consellera de Feina i Formació que Margarida Nájera", i alhora va subratllar la satisfacció que li produeix aquest nomenament.

En declaracions als mitjans de comunicació després d'assistir a la fira 'Eurobijoux' que se celebra a la capital espanyola, la consellera va valorar el nomenament de la fins avui presidenta del Consell de Menorca, amb la qual va dir "tenir una bona relació de col·laboració ja durant la seva estada al capdavant de la institució insular".

Vives va indicar que el relleu ve produït pel nomenament de Margarida Nájera com a gerent del consorci de la Platja de Palma, que projecta una actuació de les "inversions més importants" de l'Estat, el que comporta també el lloc de comissionada de l'executiu per a la requalificació de la zona.

Finalment, Vives va detallar que una vegada es produeixi el nomenament traslladarà alguns assumptes que concerneixen a les dues institucions, que té pendent d'abordar amb Nájera.