25 de junio de 2019
 • Lunes, 24 de Junio
 • 13 de juny de 2019

  Vox censura el "blindatge" del català en els premis Ciutat de Palma

  El partit considera que "l'exclusió" del castellà en els premis és una "mostra més" de "sectarisme catalanista"

  PALMA DE MALLORCA, 13 Jun. (EUROPA PRESS) -

  El regidor electe de Vox a l'Ajuntament de Palma, Fulgencio Coll, ha censurat aquest dijous el "blindatge" del català en els premis literaris Ciutat de Palma i ha acusat l'alcalde en funcions de Cort, Antoni Noguera, de fer-ho "a només uns dies de deixar l'alcaldia".

  Així ha informat el partit en una nota en la qual han assenyalat que aquest dijous s'ha publicat la convocatòria dels premis Ciutat de Palma Llorenç Vilallonga de Novel·la i Joan Alcover de Poesia, en la qual s'assenyala que les obres beneficiàries hauran de ser originals, de temàtica lliure i escrites en català.

  "L'exclusió de l'espanyol en els premis literaris suposa una mostra més del sectarisme catalanista al que ja ens tenen acostumats a Cort. Noguera apura els seus últims dies per deixar-ho tot ben lligat i continuar excloent a part dels nostres escriptors pel simple fet que no treballen en la llengua que ell vol imposar", ha considerat Coll.

  Finalment, des de Vox han sostingut que els premis literaris d'institucions públiques a Balears "han de ser bilingües" i "no condicionats per ideologies excloents", en referència a Podem i al PSOE.

  Contador

  Para leer más


  Lo más leído