6 de agosto de 2020
30 de maig de 2008

Vueling inaugura avui la ruta Eivissa-Sevilla a partir de 36 euros i amb quatre freqüències setmanals

SEVILLA, 30 de maig (EUROPA PRESS)

La companyia aèria Vueling va inaugurar avui la ruta Sevilla-Eivissa, amb quatre freqüències setmanals -dilluns, dimecres, divendres i diumenge-, per vols a partir de 36 euros, segons van confirmar fonts de l'aerolínia a Europa Press.

Les mateixes fonts van indicar que el primer vol amb destí Sevilla va sortir de l'illa eivissenca a les 11.30 hores i una hora i quart més tard va aterrar a la terminal sevillana. Alhora, el primer avió amb destinació a Eivissa va sortir de l'aeroport de Sant Pau a les 13.15 hores i va arribar a les 14.30 hores.

Aquesta nova ruta és la primera dels tres nous viatges que la firma espera inaugurar des de Bilbao i Alacant. A més, va precisar que per fels seus Airbus A320 en el seu aeroport, la qual cosa suposarà un reforç en els vols a Barcelona i València i permetrà la creació d'aquestes tres rutes noves -Sevilla, Bilbao i Alacant-.

El nou avió amb base a Eivissa contribuirà a "un important increment dels moviments durant la temporada d'estiu", arribant aquests a superar els 2.300, en comparació dels 2.092 de l'estiu anterior, segons va concretar. Així, durant el període àlgid de la temporada alta, la firma oferirà fins a 70 vols setmanals a Eivissa.