15 de octubre de 2019
22 de juliol de 2019

Detingut per agarrar i besar presumptament una dona de 25 anys en contra de la seua voluntat

Detingut per agarrar i besar presumptament una dona de 25 anys en contra de la seua voluntat
POLICÍA LOCAL DE VALÈNCIA

VALÈNCIA, 22 Jul. (EUROPA PRESS) -

Agents de la Policia Local de València han detingut un home de 45 anys per presumptament agarrar i besar sense el seu consentiment una jove de 25 anys, ha informat aquest cos de seguretat en un comunicat.

Els policies, pertanyents a la Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS), van detindre divendres passat l'home. Els fets van tindre lloc a les quatre de la matinada, quan la patrulla va ser requerida per un vigilant de seguretat d'un local d'oci perquè una jove havia acudit als servicis de seguretat denunciant que un home l'havia besat a la boca sense el seu permís.

Quan els agents van arribar al lloc, el presumpte autor dels fets es trobava retingut pel vigilant. La patrulla es va entrevistar amb la víctima, qui els va manifestar que, en eixir del local per a realitzar una telefonada, un home l'havia besat en contra de la seua voluntat.

Uns agents es van portar el presumpte autor per a posar-lo a disposició judicial, mentre que uns altres es van quedar amb la jove fins que va arribar la seua parella.