17 de febrero de 2020
21 de gener de 2020

S'obrin sis carreteres al trànsit a la Comunitat Valenciana i 34 vies i els Ports segueixen tancats

S'obrin sis carreteres al trànsit a la Comunitat Valenciana i 34 vies i els Ports segueixen tancats
DIPUTACIÓN DE VALENCIA

CIRCULACIÓ FERROVIÀRIA

   De la mateixa manera, la borrasca també està afectant la circulació ferroviària, segons Adif i Renfe. Així, es manté tancada la línia Alcoi-Xàtiva per condicions meteorològiques adverses, encara que el trajecte es realitzarà amb autobús amb parades úniques a Albaida, Ontinyent, Alcoi.

   Així mateix, s'han estableixen limitacions de velocitat entre Figueres i Tarragona per a trens Euromed i Talgo per condicions meteorològiques adverses amb el que els trens de la línia Figueres/Barcelona-Alacant/Múrcia estan circulant amb demores d'uns 40 minuts.

   A més, una avaria d'instal·lacions entre Oropesa i Alcalà de Xivert està provocant retards des de les 9.00 hores d'uns 20 minuts en els trens que circulen entre Castelló de la Plana i Tarragona.

   No obstant açò, l'AVE Alacant/València/Castelló-Madrid està  circulant amb normalitat, igual que la Línia Llarga Distància (Euromed/Talgo) entre Múrcia/Alacant/València-Barcelona i la línia Mitjana Distància Múrcia/Alacant-València. Per la seua banda, en la línia de rodalies, el trajecte entre Múrcia-Alacant està registrant algunes demores al pas per Elx.

Contador

Lo más leído en Valencià