River Plate remunta davant Boca Juniors i conquista la Copa Libertadores a Madrid

River Plate gana la Copa Libertadores
Actualizado: lunes, 10 diciembre 2018 9:30

MADRID, 10 Dic. (EUROPA PRESS) -

River Plate s'ha proclamat campió de la Copa Libertadores per quarta vegada en la seua història després de remuntar aquest diumenge davant Boca Juniors (3-1) la final disputada a l'estadi Santiago Bernabéu de Madrid.

La 'interminable' final sud-americana entre els dos clubs més importants del futbol argentí va caure del costat dels 'millonarios', malgrat que van començar perdent amb un gol de Darío Benedetto abans del descans.

Lucas Pratto va marcar l'empat en la segona part i el partit va arribar a la pròrroga, on un gran xut del colombià Juan Fernando Quintero, quan Boca ja jugava amb deu per l'expulsió de Wilson Barrios, li va donar el títol a River. En l'última jugada del partit, Gonzalo Martínez va sentenciar a porta buida amb el seu rival bolcat a l'atac.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià