22 de enero de 2020
 • Martes, 21 de Enero
 • 21 de octubre de 2019

  Sánchez viatjarà a Barcelona i li diu per carta a Torra que ha evitat condemnar la violència

  Sánchez viatjarà a Barcelona i li diu per carta a Torra que ha evitat condemnar la violència
  RICARDO RUBIO - EUROPA PRESS

  MADRID, 21 Oct. (EUROPA PRESS) -

  El president del Govern central en funcions, Pedro Sánchez, ha contestat hui dilluns en una carta el president de la Generalitat, Quim Torra, que ha de condemnar la violència, emparar les forces de seguretat i evitar la discòrdia.

  A més, s'ha conegut que el cap de l'Executiu espanyol viatjarà hui dilluns a Barcelona per a visitar els agents ferits en els aldarulls violents d'aquests dies i trobar-se amb les forces i cossos de seguretat d'estat.

  En una carta en resposta a la missiva que li va enviar Torra la setmana passada durant els aldarulls a Catalunya, Sánchez ha reiterat a Torra l'obligació com a president autonòmic. El dirigent socialista li retrau que ha "evitat condemnar de manera taxativa i inequívoca" les conductes "violentes" que s'han manifestat a Catalunya.

  "Ha donat l'esquena a les forces i cossos de seguretat autonòmics i estatals, que protegeixen l'ordre públic amb gran professionalitat i s'exposen a greus riscos", ha assenyalat la carta del president del Govern central.

  "Ha donat l'esquena i ha ignorat més de la meitat de la població catalana simplement perquè no comparteix els seus propòsits en lloc de comportar-se com el president de tots els catalans", afegeix.