El Gran Hotel Sóller i el Celler Galmés i Ribot organitzen dijous que ve un tast de vins oberta al públic

Actualizado: martes, 15 julio 2008 20:52

PALMA DE MALLORCA, 15 de juliol (EUROPA PRESS)

El Gran Hotel Sóller i el Celler Galmés i Ribot han organitzat un tast de vins, que tindrà lloc dijous que ve 17 de juliol a les 19.30 hores en l'àtic del citat establiment. Durant l'acte, que serà gratuït i estarà obert al públic en general, el 'sommelier' assessor d'aquest celler familiar de Santa Margalida (Mallorca), Julio Torres, donarà a conèixer alguns dels millors caldos produïts el 2006 i 2007, concretament, el Blanc dels Cavallers 2007, el Margalida Rosat 2007 i el Som dels Cavallers Criança 2006.

Després del tast, les persones que ho desitgin podran seguir delectant-se amb un sopar a la carta elaborada pel xef Javier Weil i maridatge de vins Galmés i Ribot. Els que així ho facin podran gaudir de les tres especialitats provades durant el tast, així com d'altres dos vins: el vi dolç Picardia dels Cavaller] 2007 i el Som selecció Catalina 2005, una varietat experimental realitzada en homenatge a les dones del celler, de la qual es fan 600 ampolles a l'any i de les quins només es comercialitzen 300.

Així, les dues empreses han mostrat el seu interès perquè aquesta iniciativa tingui continuïtat en el temps i permeti que la societat mallorquina en general, i els turistes nacionals i internacionals que visiten l'illa, coneguin més i millor els vins elaborats a Mallorca.