Rafael Nadal, elegit 'Campió de Campions' pel diari 'L'Equipe'

Actualizado: jueves, 30 diciembre 2010 19:49

MADRID, 30 Dic. (EUROPA PRESS) -

El tenista espanyol Rafael Nadal, número u del rànquing ATP, ha estat designat com el 'Campió de Campions' d'aquest 2010 pels periodistes del diari francès de 'L'Equipe'.

El balear, que aquest any va completar el Grand Slam i es va imposar a Roland Garros, Wimbledon i l'Open dels Estats Units, és designat com el millor esportista d'aquest any i succeeix en el palmarès a l'atleta Usain Bolt, que ho va guanyar en les dues últimes edicions.

Així, Nadal, que va sumar 777 punts, va superar en la classificació al centrecampista manxec del FC Barcelona, Andrés Iniesta, autor del gol que va donar a Espanya el Mundial de Sud-àfrica i a l'holandès de l'Inter de Milà, Wesley Sneijder, que ha tancat el podi en la tercera plaça.