Sol Meliá oferirà menús sense gluten després del seu acord amb la Federació d'Associacions de Celíacs d'Espanya

Actualizado: miércoles, 16 julio 2008 20:44

MADRID, 16 Jul. (EUROPA PRESS)

La cadena hotelera Sol Meliá té prevista la implantació progressiva d'un menú específic apte per a celíacs a tots els seus restaurants arran d'un acord tancat amb la Federació d'Associacions de Celíacs d'Espanya (FACE), que també preveu la formació d'utilitzats en aquest sentit.

Així, FACE donarà cursos al personal dels departaments d'aliments i begudes de la cadena perquè aprenguin a manipular els productes "de la millor manera possible", al mateix temps que rebran informació sobre aquesta malaltia, una de les patologies gastrointestinals més freqüents.

L'acord també preveu l'elaboració d'una Guia de Bones Pràctiques. Segons indica el conseller delegat de la cadena, Gabriel Escarrer Jaume, en un comunicat, gràcies a aquesta aliança "es facilitarà el benestar de tots els clients".

Sol Meliá té més de 300 hotels distribuïts en 30 països de quatre continents, i té una plantilla de 32.500 treballadors.