22 de abril de 2019
9 de marzo de 2014

La Generalitat aborda l'explotació dels castanys en una publicació

BARCELONA, 9 Mar. (EUROPA PRESS) -

La Direcció General d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries de la Generalitat ha dedicat un Dossier Tècnic per donar a conèixer l'explotació dels castanys pels seus fruits a Catalunya, ha informat aquest diumenge en un comunicat la Conselleria d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat.

La publicació informa sobre la distribució del castany a Catalunya i sobre les principals malalties i plagues que li afecten, així com dels treballs de selecció d'arbres per produir fruit, tant al massís del Montseny com a les muntanyes de Prades.

El Dossier, que es pot consultar en format digital, té la col·laboració d'investigadors i tècnics del Servei de Sanitat Vegetal de la Conselleria, el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, l'Institut Català de la Fusta, i el d'Investigació i Tecnologia Agroalimentàries.