19 de mayo de 2019
  • Viernes, 17 de Mayo
  • 21 de junio de 2014

    El programa de qualitat d'olis busca reduir fraus i posar en valor el producte

    BARCELONA, 21 Jun. (EUROPA PRESS) -

    La Conselleria d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat ha presentat les actuacions per la millora de la qualitat de l'oli, en el marc del programa de qualitat d'olis, i ha assegurat que les línies de futur en relació amb el sector passen per reduir fraus i posar en valor el producte.

    Segons ha informat aquest dissabte el Departament en un comunicat, la jornada tècnica ha reunit més de 60 persones del sector productiu de l'oli, de les denominacions d'origen i del món de la investigació, sota el nom 'Els olis de Catalunya, els resultats de la campanya 2013-2014', i s'han debatut els resultats obtinguts a partir dels instruments i actuacions que impulsa la Conselleria, especialment en relació amb les denominacions del Baix Ebre-Montsià, Empordà, Garrigues, Siurana i Terra Alta.

    Dins de les accions de futur plantejades en la jornada, s'impulsarà l'oleoturisme com a instrument de millora de la valorització del producte i l'aproximació dels olis de qualitat de Catalunya, així com dels valors del territori on es produeixen, tant per part dels consumidors locals com a escala internacional.