13 de agosto de 2020
9 de noviembre de 2016

COMUNICADO: Presentats a Barcelona els FCBARCELONA PHOTO AWARDS

BARCELONA, Espanya, November 9, 2016 /PRNewswire/ --

El president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident Carles Vilarrubí reafirmen

l'ambició cultural del club, més enllà de l'esport  

Els FCBARCELONA PHOTO AWARDS es van presentar ahir a Barcelona, en un acte en què cultura i esport han estat els protagonistes absoluts.

(Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20161109/437418 )

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20161103/435775LOGO )

http://www.multivu.com/players/uk/7972151-barca-fc-barcelona...

El periodista i escriptor Rafael Nadal ha conduit l'acte, en el que han participat el President del Club, Josep Maria Bartomeu, el vicepresident Carles Vilarrubí i Santi Vila, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Un sorprenent esdeveniment artístic de forces combinades, cant, música i pintura en directe, ha posat punt i final a la vetllada.  

Els FCBARCELONA PHOTO AWARDS són uns premis de fotografia de temàtica esportiva, adreçats tant a artistes que utilitzin la fotografia com a vehicle creatiu, com a fotògrafs professionals i fotoperiodistes que vegin en l'esport una manera d'expressió artística. Volen identificar el treball que reflecteix de manera conscient els valors positius intrínsecs a l'esport i s'instauren amb l'objectiu de donar reconeixement a aquests valors, vistos a través de l'objectiu dels fotògrafs contemporanis.

Els premis tenen dues modalitats: el Photo Award, que premia una única fotografia i el Project Award, que premia la idea d'un projecte fotogràfic. Ambdues categories estan dotades amb un premi de 40.000 EUR pels guanyadors.

Els premis compten amb un jurat de gran prestigi internacional:

Photo Award: Vicente Todolí, Azu Nwagbogu i Sandra S. Phillips

Project Award: Ayperi Karabuda Ecer, Alex Webb i Stephen Mayes

Declaracions de Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona 

"El Barça té una ambició enorme en l'àmbit cultural. Ha col.laborat en projectes de teatre, de cinema i ara de fotografia perquè busquem consolidar aquesta tasca. Tant de bo d'aquí uns anys aquest premi sigui un referent dins del món de la fotografia esportiva".

Declaracions de Carles Vilarrubí, vicepresident del FC Barcelona 

"De vegades hi ha prejudicis en el món de l'esport pel que fa a valors. El Club busca premiar la manifestació artística a través de la fotografia que tingui a veure amb els valors que el FC Barcelona injecta en l'educació dels seus esportistes".

Declaracions de Santi Vila, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya 

"Vull traslladar la meva felicitació al FC Barcelona ja que, amb aquesta iniciativa, no només ens confirmen que el futbol és cultura sinó que, a més a més, pot ser ambaixador de valors".

https://photoawards.fcbarcelona.com/?lang=en

Oriol Bonsoms, +34 629 045 327

Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20161109/437418

http://photos.prnewswire.com/prnh/20161103/435775LOGO

Video:
http://www.multivu.com/players/uk/7972151-barca-fc-barcelona...