19 de noviembre de 2019
 • Lunes, 18 de Noviembre
 • 16 de agost de 2019

  El Consell de Mallorca presenta sis projectes per ser finançats amb l'impost de turisme sostenible

  Entre altres, figuren un projecte per promoure Mallorca com a destinació de rodatges i un altre per fomentar l'artesania i el producte local

  El Consell de Mallorca presenta sis projectes per ser finançats amb l'impost de turisme sostenible
  Façana del Consell de Mallorca, al carrer Palau Reial.EUROPA PRESS - ARCHIVO

  PALMA DE MALLORCA, 16 Ago. (EUROPA PRESS) -

  El Consell de Mallorca ha presentat sis projectes a la Comissió d'Impuls de Turisme Sostenible per rebre el finançament de l'impost recaptat aquest any.

  Segons han indicat aquest divendres en una nota, són iniciatives que contribueixen a "diversificar l'economia de l'illa, fomentar el turisme sostenible fora de la temporada alta i preservar el patrimoni propi".

  Una d'aquestes propostes del Consell és el projecte 'Green film shooting. Rodatges i turisme sostenible' que pretén convertir Mallorca en un "espai líder com a destinació verda de rodatges". Segons han explicat, "fomentaran el sector audiovisual, que contribueix a la diversificació econòmica i la desestacionalització de l'illa".

  Un altre dels projectes és el de la 'Promoció de l'artesania i el producte local sostenible' que, segons han declarat, contribuirà a la "diversificació econòmica i la innovació del teixit empresarial mallorquí" i s'"incentivarà l'ocupació laboral, especialment durant la temporada baixa".

  Quant als projectes de conservació i restauració del patrimoni cultural, el Consell ha presentat diverses iniciatives, entre les quals destaquen, la restauració de l'església i dels espais de la Cartoixa de Valldemossa; la restauració de 120 òrgans històrics de Mallorca, i la compra del jaciment del Pedret de Bóquer a Pollença.

  Para leer más