17 de octubre de 2019
 • Miércoles, 16 de Octubre
 • 13 de agost de 2019

  Cort inverteix més de 400.000 euros a millorar les escoles infantils municipals

  Cort inverteix més de 400.000 euros a millorar les escoles infantils municipals
  El regidor de Educació y Política Lingüística, Llorenç Carrió, visitant una escola d'educació infantil.CORT

  PALMA DE MALLORCA, 13 Ago. (EUROPA PRESS) -

  La regidoria d'Educació i Política Lingüística ha invertit entre 2018 i 2019 un total de 420.408 euros en la millora, modernització, adequació i conservació de les instal·lacions de les escoles del Patronat Municipal d'Escoles Infantils, segons ha informat Cort en un comunicat.

  El regidor de l'àrea, Llorenç Carrió, ha explicat que s'han de garantir "unes instal·lacions de qualitat" per als nens. "L'educació pública de qualitat a la franja 0-3 és un dels reptes més importants que tenim per davant", ha considerat.

  Més concretament, durant aquests anys s'han realitzat millores en totes les escoles municipals, sent la inversió més important a l'escola de Son Roca, amb un total de 125.149 euros.

  Carrió ha explicat que "aquesta inversió demostra la implicació amb les infraestructures educatives als barris vulnerables" i, en aquest sentit, ha assegurat que "l'educació durant aquest mandat serà una de les palanques de canvi per als barris".

  Quant a les obres de l'escola de Son Roca, han consistit a substituir els tancaments actuals per tancaments d'alumini amb vidres dobles i amb ruptura de pont tèrmic, amb cambra d'aire deshumidificada.

  També en la retirada de capa de graves i neteja i demolició de l'enrajolat ceràmic i rajola de fang de l'exterior de l'escola, entre altres.

  Quant a la resta d'escoles, la de Santa Catalina ha rebut 81.431 euros; Ciutat Antiga, 73.667; s'Arenal, 62.610,69; Són Fuster Nou, per la seva banda, ha rebut una inversió de 40.226 euros; la de Maria Mut i Mandiliegao, 20.446; la de Can Alonso ha rebut una inversió de 6.694 euros; la de Son Ferriol una inversió de 5.951 euros; i finalment, la de Santa Cruz 4.210 euros.

  Finalment, també han explicat que des del Patronat ja s'està treballant per millorar la climatització de les escoles d'educació infantil perquè no es tornin a produir les molèsties que provoquen les altes temperatures durant els mesos d'estiu.